<< Etusivu

 

Tarja Heikkilä
KAUNISTA KOIVURISUISTA
ISBN 978-952-99485-7-4

246 mm x 175 mm
Sidottu, kovakantinen
Sivuja 192

Vaatimattomat risut muuttuvat osaavissa käsissä amppeleiksi, kransseiksi, köynnöksiksi, kulhoiksi, kirjaimiksi, juhlakoristeiksi…

Kirja pursuaa kuvia ja ideoita, helppoja ja vaikeampia malleja, yhdistelee tekniikoita, hulluttelee. Kutsuu kokeilemaan ja kannustaa luovuuteen. Selkeiden ohjeiden avulla opit työmenetelmät risu risulta. Ja mikä parasta, risutöitä voi tehdä pienin kustannuksin. Koivurisut kerätään lehdettömänä aikana ja ne ovat heti käyttövalmiita. Lisäksi tarvitset vain rautalankaa ja muutaman perustyökalun.

Tarja Heikkilä on aiemmin julkaissut suositun Risuja ja rautalankaa -kirjan, pitänyt useita koivurisutyönäyttelyitä ja opettanut vuosien ajan risutöiden tekemistä.


Kaunista koivurisuista KANSI >>

Kaunista koivurisuista SISÄLLYS >>

Kaunista koivurisuista TARJA >>

Kaunista koivurisuista KUVAAJAT >>

 

Palautetta:

"Se on kertakaikkisen upea ja innostava. Paljon kauniita töitä joita tekisi mieli kokeilla heti... Hienoa, että olet käyttänyt paljon kuvia eri työvaiheista, kuvat kertovat niin paljon. Tulos on todella onnistunut!"

"Kirja on todella monipuolinen ja inspiroiva, kiitos siitä!
Olet tehnyt loistavan kirjan."

"Oikein paljon kiitoksia Kaunista koivurisuista -kirjasta, jonka sain tänään postitse. Kirja on vielä monipuolisempi kuin edellinen, olen erittäin tyytyväinen."

"Tämän naisen tekemien kirjojen ohjeet on parhaita jos haluaa oppia risutöitä. Kansalaisopiston kurssilla tehtiin hänen kirjojen ohjeilla. Voi kun pääsisi joskus Porvooseen ihan paikanpäälle."

"Olen aivan sanaton. Kirja on mahtava. Tuntuu, etten pysy nahoissani, kun sitä selailen. Aikaa vierähtää helposti tunti, ja toinenkin kirjan parissa. Kerronta on mukavan sujuvaa, selkeätä. Helppotajuista.


Tämä on niitä kirjoja, joihin ei kyllästy ollenkaan, se saa aina uusia ulottuvuuksia."

"Erityisen hienoa on materiaalihankinnan, välineiden ja eri tekniikoiden esittely kuvin  "kädestä pitäen".  Monesti on kynnys alkaa: millaisia risuja, millaisia välineitä ja miten sidotaan - loppu onkin sitten luovuutta.  Myös mallitöistä löytyy jokaiselle jotakin - usein opaskirjoissa on liian vaikeita ohjeita, koska kirjan tekijät ovat taitajia ja on vaikea asettua vasta-alkajan saappaisiin. Esim. Paavon tekemä sytykemytty ja paketin koristelu ovat hauskoja oivalluksia."


Linkki kirjassa viitattuihin videoituihin työohjeisiin >>

Kirjatilaukset verkkokaupastamme >>


<< etusivu